Bij stille verkoop zorgen wij ervoor dat uw woning al verkoopklaar staat voor het moment dat we de woning daadwerkelijk kunnen gaan verkopen. In de aanloop naar dit moment zullen wij uw woning aan serieuze kandidaten aanbieden zodat die alvast klaarstaan zodra we de woning daadwerkelijk gaan verkopen. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om de woning discreet te verkopen zonder dat deze actief op Funda komt.

De voordelen

  • U kan zich rustig oriënteren op uw nieuwe woning
  • Een goede indruk krijgt van het animo 
  • Snel kan verkopen zodra u er klaar voor bent

Hoe werkt het

Stap 1 is de woning verkoopklaar maken. U krijgt een waardebepaling van uw woning. Daarnaast wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

We gaan de woning pro actief aanbieden aan kandidaten die op zoek zijn naar dit type woning. Daarnaast plaatsen wij de woning op onze website met het label; binnenkort in de verkoop. U kan ervoor kiezen om uw woning met of zonder adres online aan te bieden. Kandidaten kunnen dan (op aanvraag) de presentatie van de woning bekijken waardoor er een selectie ontstaat van serieuze kandidaten.

U heeft uw nieuwe woning aangekocht en de huidige woning kan nu actief in de verkoop. Door de voorselectie hebben wij gelijk serieuze kandidaten klaar staan die uw woning graag willen bezichtigen. De kans is groot dat de koper hiertussen zit waardoor u minder drukte en stress heeft van de het intensief bezichtigen. U kan ervoor kiezen om de woning hierna of gelijktijdig onder het brede publiek aan te bieden. Denk hierbij o.a. aan de woning aanbieden op Funda, Moerland.nl, Makelaars vereniging Amsterdam, ons brede netwerk en uitgebreide klantenbestand. Deze keuze is voor iedereen persoonlijk en in een vrijblijvende gesprek nemen wij deze keuzes met u door zodat we een verkoopplan hebben die het beste bij u aansluit.

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is kosteloos en waarna u een goed overzicht van de mogelijkheden heeft en wat het best bij u past. Uiteraard kan u ons ook bellen voor meer informatie.