Slotervaart is een groot gebied in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Het is gelegen aan de Sloterplas, waar veel activiteiten plaatsvinden. Slotervaart heeft veel voorzieningen en is daarom een hele complete wijk.

Bereikbaarheid Slotervaart

Slotervaart is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Via de metrohaltes Henk Sneevlietweg, Lelylaan en de Postjesweg kun je naar alle hoeken van Amsterdam. Bovendien zijn er 21 bushaltes en 4 tramhaltes te vinden. Vanaf Station Lelylaan reis je zo in de richting van Schiphol of Centraal. Met de auto is Slotervaart goed bereikbaar. Voor veel parkeerplekken in dit gebied heb je echter een vergunning nodig.

Faciliteiten Slotervaart

Er zijn een aantal eetgelegenheden te vinden in Slotervaart. Voor een leuk uitstapje is er in het aangrenzende Sloterpark genoeg te doen. Hier zijn veel festivals, hardloopwedstrijden, buurtbarbecues en een strand. Verschillende supermarkten liggen op loopafstand. Op het Sierplein vind je een Albert Heijn en een Dirk van den Broek. Ook gespecialiseerde supermarkten in Indiaanse en Bulgaarse voedingsmiddelen zijn in de buurt. Met name voor gezinnen met kinderen is het ideaal om te wonen in Slotervaart. Met vier basisscholen en één middelbare school is er genoeg keuze. Ook zijn er veel speeltuinen in de wijk.

Recreatie/Sport Slotervaart

In Nieuw-West zijn veel mogelijkheden om te sporten en bewegen. Sportaanbieders verzorgen activiteiten en er zijn ook sportverenigingen met divers aanbod voor jeugd en jongeren. Daarnaast zijn er veel openbare sportplekken. Golden Sports heeft een uitgebreid aanbod voor ouderen.

Kortom: een fijne wijk om te wonen waar genoeg te doen is!

Makelaar Slotervaart

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn bij de verkoop van de woning en alle  andere complexe documentatie uit handen te nemen. Alles om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren voor onze klanten.

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van Slotervaart en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Slotervaart. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen Slotervaart

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Slotervaart

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Slotervaart

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.