Sloterdijk dankt zijn naam aan een lang vergeten rivier: de Slooter nadat in de 15de eeuw een dam was gebouwd. Van de het oude Sloterdijk is weinig bewaard gebleven enkel nog de Sint Petrus Kerk. Sloterdijk is vol in ontwikkeling en zal getransformeerd worden van een bedrijventerrein naar een multifunctionele wijk waar wonen en bedrijvigheid samengaan. Sloterdijk zet vooral in op de bouw van grote, moderne appartementencomplexen. Bij de nieuwbouw wordt dan ook rekening gehouden met diverse wensen. De projecten die de komende jaren gepland staan bieden bewoners bijna allemaal een vaste parkeerplek en vaak voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Dit draagt absoluut bij aan de bereikbaarheid en dit gecombineerd met het benutten van de gunstige geografische ligging en infrastructuur van de wijk. 

Bereikbaarheid Sloterdijk

De bereikbaarheid van Sloterdijk is door de gunstige ligging bij de A10 en de A5 zeer goed. Daarnaast heeft Sloterdijk een treinstation en is aangesloten op het metronetwerk van Amsterdam. Qua bereikbaarheid is Sloterdijk zeer goed bereikbaar!

Faciliteiten Sloterdijk

Sloterwijk wordt her ontwikkeld naar een multifunctionele wijk met voldoende faciliteiten. Momenteel zijn de faciliteiten beperkt aanwezig met betrekking tot supermarkten, scholen, kinderopvang en dergelijke. Echter grenst Sloterdijk aan Slotermeer waar deze voorzieningen wel ruimschoots aanwezig zijn. Wel vindt je in Sloterdijk een breed assortiment aan bouwmarken, woonwinkels en automotive.  

Recreatie/Sport Sloterdijk

Sloterdijk is gelegen naast recreatieterrein Spaanwoude en de (golfclub) de Houtrak. Daarnaast kunt u ook nabij Sloterdijk heerlijk recreëren aan de Sloterplas met zijn strandjes, in De Tuinen van West kan u fijn wandelen, fietsen en kajakken, picknicken of heerlijk op het terras zitten. Voor kinderen is er een kinderboerderij, een avontuurlijke speeltuin en het fluisterbos. In de winter, als het lang genoeg heeft gevroren, is er een meer dat als natuurijsbaan wordt gebruikt. In De Tuinen van West zijn vaak leuke activiteiten en evenementen. Voor een breder scala aan spotfaciliteiten kunt u terecht bij meerdere sportscholen bij zowel Sportpark de Eendracht als Sportcentrum Ookmeer.

Kortom: een gebied die in ontwikkeling is met veel potentie!

Makelaar Sloterdijk

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn uit handen te nemen. Daarnaast is onze dienstverlening erop gericht om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Door de korte communicatielijnen bent u constant op de hoogte tijdens het gehele verkoopproces

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van omgeving Sloterdijk. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Amsterdam Nieuw West/Sloterdijk. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen Sloterdijk

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Sloterdijk

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Sloterdijk

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.