Sloten is van origine een dorp dat 1000 jaar oud is, die door Amsterdam in geannexeerd. Sloten heeft zijn dorpse karakter weten te houden en dit maakt Sloten een bijzonder stukje Amsterdam. Zo was er in 1995 met succes een referendum omdat de bewoners wilden voorkomen dat de gemeente Amsterdam met de aanleg van nieuwe tram- en buslijnen de authentieke uitstraling van de wijk zou aantasten. Als landmark heeft Sloten de Molen van Sloten die in 1991 is herbouwd en in 2021 een monumentenstatus heeft gekregen.

Bereikbaarheid Sloten

Sloten heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A4/A10 die snel bereikbaar zijn. Sloten is niet aangesloten op het tramnetwerk maar is wel voorzien van 3 bushaltes. Sloten in gelegen aan de ringvaart en dus ook per boot bereikbaar. Via een brug staat Sloten in directe verbinding met Badhoevedorp.

Faciliteiten Sloten

De faciliteiten zijn beperkt in Sloten. Echter met op geringe afstand van Badhoevedorp en de wijken Nieuw Sloten en de Aker zijn er voldoende winkel-, school-, en overige faciliteiten nabij.

Recreatie/Sport Sloten

Diverse recreatie-/wandel en sportgebieden zijn in de nabije omgeving zoals Natuurpark Vrije Geer, Park de Oeverlanden met strandjes aan de Nieuwe Meer, de Sloterplas en Sportpark Sloten.

Kortom: een authentiek dorp met de gemakken van de grote stad nabij!

Makelaar Sloten

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn bij de verkoop van de woning en alle  andere complexe documentatie uit handen te nemen. Alles om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren voor onze klanten.

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van Sloten en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Sloten en Nieuw West. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen Sloten

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Sloten

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Sloten

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.