Osdorp, een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling, perfecte bereikbaarheid en uitstekende parkeervoorzieningen en steeds meer gezellige koffietentjes en genoeg plekken voor ontspanning.

Bereikbaarheid Osdorp

Het Osdorpplein is centraal gelegen en goed bereikbaar. Tram en bus stoppen voor de deur en er zijn uitstekende parkeervoorzieningen. De Amsterdamse binnenstad is met het openbaar vervoer perfect bereikbaar en met de trein sta je vanaf station Lelylaan binnen 7 minuten op Schiphol.

Faciliteiten Osdorp

Osdorp heeft alle faciliteiten die je zoekt. De faciliteiten in de wijk vormen een onderdeel waarop Osdorp steevast uitstekend scoort. De wijk biedt je alle faciliteiten die je zoekt. Van winkelcentra tot vele sportaccommodaties, een schouwburg, horeca, bouwmarkten, talloze basisscholen, middelbare scholen en instellingen voor vervolgonderwijs en natuurlijk de befaamde overdekte markt. De markt op het Osdorpplein is een ware smeltkroes van culturen. Zelfs vanuit andere stadsdelen en buiten Amsterdam komen mensen hier om kleding en sieraden te komen, maar vooral ook om te genieten van de diverse internationale keukens en specialiteiten.

Recreatie/Sport Osdorp

In Osdorp zijn veel mogelijkheden om te sporten en bewegen. Sportaanbieders verzorgen activiteiten en er zijn ook sportverenigingen met divers aanbod voor jeugd en jongeren. Daarnaast zijn er veel openbare sportplekken. Golden Sports heeft een uitgebreid aanbod voor ouderen.

Kortom: een fijne wijk om te wonen waar genoeg te doen is!

Makelaar Osdorp

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn uit handen te nemen. Daarnaast is onze dienstverlening erop gericht om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Door de korte communicatielijnen bent u constant op de hoogte tijdens het gehele verkoopproces.

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van Osdorp en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Osdorp. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen Osdorp

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Osdorp

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Osdorp

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.