Nieuw-Sloten is ooit gebouwd met als doel om de olympische spelen van 1992 binnen te halen. Nieuw Sloten werd aangewezen als olympisch dorp. Uiteindelijk zijn die spelen naar Barcelona gegaan waarna besloten werd om hier nieuwbouw te ontwikkelen. De wijk is in 1996 bekroond met de Omgevingsarchitectuurprijs van de Bond van de Nederlandse Architecten.

Bereikbaarheid Nieuw-Sloten

Met tramlijn 2 bent u  zo in hartje Amsterdam. Daarbij zijn diverse uitvalswegen (A-10, A-4 en A-9) goed bereikbaar. In de wijk is er voldoende gelegenheid om nog steeds gratis te parkeren op de openbare weg.

Faciliteiten Nieuw-Sloten

Voor de dagelijkse boodschappen, bloemen en de kapper als ook verschillende horecagelegenheden kunt u terecht bij centraal gelegen winkelcentrum Nieuw Sloten (Belgieplein). Het centrum van Badhoevedorp is circa 8 minuten fietsen. In de buurt bevinden zich diverse kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen.

Recreatie/Sport Nieuw-Sloten

De wijk is ruim opgezet en heeft naast veel groenvoorzieningen in de straten ook diverse recreatie-/wandel en sportgebieden in de nabije omgeving zoals Natuurpark Vrije Geer, Park de Oeverlanden met strandjes aan de Nieuwe Meer, de Sloterplas en Sportpark Sloten.

Kortom: een rustige wijk om te wonen met alle gemakken binnen handbereik.

Makelaar Nieuw-Sloten

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn uit handen te nemen. Daarnaast is onze dienstverlening erop gericht om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Door de korte communicatielijnen bent u constant op de hoogte tijdens het gehele verkoopproces

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van Nieuw Sloten en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Nieuw Sloten. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen Nieuw-Sloten

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Nieuw-Sloten

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Nieuw-Sloten

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.