Geuzenveld is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van Amsterdam. Het is een van de groenste woonomgevingen van Amsterdam en een heerlijke plek om als kind in op te groeien.

Bereikbaarheid

Het noordelijk deel van Geuzenveld ligt aan de N200 – De Haarlemmerweg. Via deze weg ben je binnen een enkele minuten op de A4, A9, A10 of de A5, waarna je alle kanten op kan. Schiphol is ongeveer 20 minuten op afstand. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; je bent binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam met de tram 13 en er zijn voldoende bussen die je op je plaats van bestemming kunnen brengen. In de buurt heb je ook het start/eindpunt van de tramlijn 13. Vanwege het parkeerprobleem is ook in dit gedeelte van Amsterdam betaald parkeren ingevoerd. Het is wel mogelijk een parkeervergunning aan te vragen; per huishouden worden er maximaal 2 bewonersvergunningen uitgegeven.

Faciliteiten

De faciliteiten in de wijk vormen een onderdeel waarop Geuzenveld goed scoort. In Geuzenveld is praktisch alles op loopafstand. Hier vindt u voldoende aanbod aan scholen, supermarkten, kinderopvang, sportaccommodaties en een ruim winkel aanbod in de bruisende winkelcentra Lambertus Zijlplein en Plein '40-'45.

Recreatie/Sport

Geuzenveld is gunstig gelegen als het gaat om recreatie en sportfaciliteiten. Zo kunt u heerlijk recreëren aan de Sloterplas met zijn strandjes, in De Tuinen van West kan u fijn wandelen, fietsen en kajakken, picknicken of heerlijk op het terras zitten. Voor kinderen is er een kinderboerderij, een avontuurlijke speeltuin en het fluisterbos. In de winter, als het lang genoeg heeft gevroren, is er een meer dat als natuurijsbaan wordt gebruikt.

In De Tuinen van West zijn vaak leuke activiteiten en evenementen. Iets verder weg treft u recreatiegebied Spaarnwoude, Nieuwe Meer en Het Amsterdamse Bos. Voor een breder scala aan spotfaciliteiten kunt u terecht bij meerdere sportscholen bij zowel Sportpark de Eendracht als Sportcentrum Ookmeer.

Kortom: een fijne wijk om te wonen met veel faciliteiten!

Makelaar Geuzenveld

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn uit handen te nemen. Daarnaast is onze dienstverlening erop gericht om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Door de korte communicatielijnen bent u constant op de hoogte tijdens het gehele verkoopproces.

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van Geuzenveld en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Geuzenveld. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

 
Woning kopen Geuzenveld

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Geuzenveld

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Geuzeveld

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.