De Aker, een fijne ‘gezins’ wijk met veel eengezinswoningen waar je de auto nog gratis voor de deur kan parkeren en veel faciliteiten voor het hele gezin. Door de gunstige ligging goed bereikbaar via de uitvalswegen en vanuit De Aker brengt de tram je in no-time naar het centrum van Amsterdam.

Bereikbaarheid De Aker

Via tramlijn 1 is de Aker verbonden met de rest van Amsterdam. De Aker is het meest westelijke punt van Amsterdam zijn maar er is een goede aansluiting op het centrum met het openbaar vervoer. De diverse uitvalswegen zeer goed bereikbaar. In korte tijd zit men op de ring en onder andere Haarlem en Schiphol zijn zeer goed bereikbaar.

Faciliteiten De Aker:

In het winkelcentrum ‘De Dukaat’ tref je een ruim aanbod van winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Daarnaast is Winkelcentrum Osdorp op korte afstand voor een uitgebreider assortiment. De wijk is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Zij kunnen terecht op 15 basisscholen binnen 3 km. Voor de middelbare school zijn er binnen 5 km 10 vmbo/havo/vwo-scholen. En voor de jongste kinderen zijn er 22 kinderdagverblijven binnen 3 km.

Recreatie/Sport De Aker

Er zijn een aantal leuke horeca gelegenheden in de buurt zoals Theehuis de Akermolen, die zich in een oude molen bevindt. Goede recreatiemogelijkheden vindt u bij de Nieuwe Meer die bereikbaar is via een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart, maar ook het Amsterdamse Bos, de Lutkemeerpolder en de Sloterplas. Hier vindt u vele strandjes en kunt u diverse watersporten beoefenen. In de directe omgeving vindt u meerdere sportverenigingen.

Kortom: een fijne wijk om te wonen waar genoeg te doen is!

Makelaar De Aker

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn uit handen te nemen. Daarnaast is onze dienstverlening erop gericht om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Door de korte communicatielijnen bent u constant op de hoogte tijdens het gehele verkoopproces.

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van de Aker en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen de Aker. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen De Aker

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie De Aker

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling De Aker

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.