Amsterdam Nieuw-West is het stadsdeel dat bestaat uit de wijken Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart, Osdorp, Nieuw Sloten en de Aker. Het stadsdeel is na de tweede wereldoorlog ontstaan waarbij in eerste instantie het veelal ging om ruim opgezette wijken met veel groenvoorzieningen. In de jaren ’90 zijn de wijken Nieuw Sloten en de Aker tot stand gekomen. Het woningaanbod in Amsterdam Nieuw-West is zeer divers en gevarieerd. Hier vindt u niet alleen moderne stadsappartementen, maar ook veel eengezinswoningen en de wat grotere stadsvilla’s. Amsterdam Nieuw-West kan worden gekenmerkt als een stadsdeel met een zeer diverse bevolkingsopbouw.

Bereikbaarheid Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West is omringt door de A10, A9 en de A4. Door de gunstige ligging is Amsterdam Nieuw West goed bereikbaar met de auto. Amsterdam Nieuw west is tevens aangesloten op het tram en metro netwerk waardoor zowel treinstation Amsterdam CS en Amsterdam Sloterdijk zeer goed bereikbaar zijn. In grote delen  van Amsterdam Nieuw West kan je je auto nog gratis parkeren. Amsterdam Nieuw West is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam, Schiphol en het strand wat voor veel bewoners de doorslag heeft gegeven om hier te gaan wonen. 

Faciliteiten Nieuw-West

Nieuw-West heeft een zeer uitgebreid winkelbestand met meerder winkelcentra die voorzien zijn van de grotere supermarkt tot de kleinere delicatessenzaken en biedt tal van voorzieningen voor de moderne stadsbewoner. Ook als u op zoek bent naar wat leuke culturele uitstapjes kan u terecht bij Theater de Meervaart of de Westergasfabriek (in Amsterdam West)

Recreatie/Sport Nieuw-West

Wat betreft sportaccommodaties heeft u in Nieuw-West niet te klagen. Aan de randen van Osdorp vindt u diverse sportverenigingen en sportvelden en ook het openbare zwembad (Sloterparkbad). De plassen Sloterplas en de Nieuwe Meer bieden bewoners van Nieuw-West genoeg ruimte om even te recreëren. De Nieuwe Meer heeft een jachthavens en via de Schinkel is het IJ bereikbaar. Net aan de Nieuwe Meer vindt u de Oeverlanden, een mooi natuur- en recreatiegebied. Rondom de Sloterplas is het Sloterpark aangelegd waar u heerlijk kunt wandelen en recreëren.

Kortom: een bruisend stadsdeel op een gunstig gelegen locatie.

Makelaar Nieuw-West

U wilt uw huis verkopen? Onze NVM gecertificeerde makelaars ontzorgen u zoveel mogelijk door alle juridische haken en ogen die er zijn uit handen te nemen. Daarnaast is onze dienstverlening erop gericht om de verkoop in goede banen te leiden én een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Door de korte communicatielijnen bent u constant op de hoogte tijdens het gehele verkoopproces.

Moerland Makelaardij is al meer dan 30 jaar dé NVM-makelaar van Amsterdam Nieuw West en omstreken. Wij hebben een brede kennis en een groot netwerk binnen Nieuw West. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek; zonder verplichtingen of kosten!

Woning kopen Nieuw-West

Bekijk ons aanbod of stel een zoekopdracht in op de website zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod. Wij kunnen u ook ondersteunen als aankoopmakelaar om zo gunstig mogelijk en wel overwogen uw droomwoning aan te kopen. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ dus u betaald pas als we uw droomwoning hebben aangekocht, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie Nieuw-West

Een taxatierapport kan nodig zijn als u een hypotheek nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Onze register makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te stellen die u nodig heeft voor uw hypotheek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gratis waardebepaling Nieuw-West

Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een goede eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij geven u graag een waardindicatie van uw woning. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken.